Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
29
Poplatek za komunální odpad, předzahrádky a psy v roce 2021
Denní stacionář Domino
Platba poplatků v roce 2021
30
Poplatek za komunální odpad, předzahrádky a psy v roce 2021
Jednota Křelov otevírací doba od 30.3.2021
Platba poplatků v roce 2021
31 1
Rybářství Tovačov 1.4.2021
2 3 4
5 6
Instalatérské a topenářské práce, plynové rozvody a drobné stavební úpravy
7 8
Drůbežárna Prace 8.4.2021
Objednávka kuřic 8.4.2021
Zastupitelstvo obce 8.4.2021
9
ČEZ odstávka 9.4.2021
10 11
12
Obecní úřad Křelov-Břuchotín
13 14
Informace o kybernetickém útoku na datové sítě statutárního města Olomouce
15 16 17
Sběr železného šrotu 17.4.2021
17.4.2021 Sběr železného šrotu
18
19 20
JUKKA prodej 20.4.2021
21
Drůbežárna Prace 21.4.2021
22
Prodej živých ryb 22.4.2021
23 24 25
Studénka drůbež 25.4.2021
26 27 28
Oznámení o plánovaném přerušení dodávky elektrické energie dne 28.4.2021
29 30 1 2

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Hlášení rozhlasu > Týdenní menu Zlatá křepelka - 11.-15.1. 2021

Týdenní menu Zlatá křepelka - 11.-15.1. 2021



Datum konání:
11.1.2021
Datum ukončení:
15.1.2021

Krásný a úspěšný vstup do druhého týdne nového roku,

 

vzhledem k novinkám si vám dnes opět dovolím zaslat společně s menu také informace k věcem, které se na Křepelce aktuálně dějí.

Zlatá křepelka 11-15.1.2021

Lze je de facto shrnout do dvou relativně samostatných okruhů:

 

První okruh se týká výhradně provozu na Křepelce. Jelikož máme restauraci zavřenou a nepočítáme, že by se měla v brzké době zpřístupnit, vylepšili jsme naše výdejní okno.

Nejenom, že si v něm můžete vyzvednout jídla české kuchyně, případně obědová menu, ale rovněž jsme jej doplnili prvky fastfoodu. Nově se u nás dají objednat (a případně ve stanu před restaurací pojíst) různé varianty langošů, topinek, hamburgerů, palačinek, a dalších věcí. Doplnili jsme také sortiment nealkoholických nápojů a opět pořídili litrové petlahve s exkluzivním pivem Rampušák. Ve vybrané dny rovněž udíme výrobky našeho řezníka - cigára, žebra, klobásy apod.

 

Druhý okruh se pak týká rozvozu jídel, a změn v nabídce obědového menu. Minulý týden jsem v rámci zjišťování zpětné vazby navštívil několik firem, které od nás pravidelně odebírají jídlo, a získané poznatky začínáme na Křepelce aplikovat do praxe. Bude to však cesta trvající ještě několik týdnů. I pro letošní rok platí, že máme široký výběr polévek. Dále jsme už na konci loňského roku zavedli pravidlo, že každý den máme v nabídce alespoň jednu tvarůžkovou specialitu. Nově letos chceme do obědového menu zařadit také nové varianty tvarůžkových jídel, jiné než se kterými jste se setkávali doposud.

 

Dvě nejzajímavější věci si však nechávám až na konec této zprávy: Na základě vaší zpětné vazby jsme do jídelníčku okamžitě zařadili saláty, odlehčené varianty dalších jídel budou přibývat. Ruku v ruce s tím jsme omezili množství smažených jídel, ta se však dají nadále v případě zájmu objednat, a my je dovezeme společně s obědovým menu.

 

Věřím, že vás tyto změny potěší, a že kolegy a kolegyně, které trápila „nevyváženost“ jídelníčku, to s námi také zkusí.

 

Se srdečným pozdravem

Mgr. Adam Gebauer

General manager

 

Zlatá křepelka

Na Křepelce 96/1, 779 00 Skrbeň

E-mail: Gebauer@Zlatakrepelka.cz

Tel: 739504544

Instagram: @Zlatakrepelka

Facebook: Motorest Zlatá křepelka

web: www.zlatakrepelka.cz