Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
25 26
Nikol drůbež 26. 4. 2022
Kamenictví Bačík
Výzva k platbě poplatků za rok 2022
27 28
Topenářský servis, revize a kontroly 28.4.2022
Prodej živých ryb 28.4.2022
Prodej 28.4.2022
29
Hledání zaměstnání.
30 1
2 3
ČEZ - odstávka elektřiny dne 3. 5. 2022
Drůbežárna Prace 3.5.2022
Nikol drůbež 3.5.2022
4 5
Zápis do mateřské školy 5. 5. 2022
Výstava skalniček a bonsají 5-7.5.2022
6
Výstava skalniček a bonsají 5-7.5.2022
7
Výstava skalniček a bonsají 5-7.5.2022
Střelby o putovní pohár MS Příkazy
Očkování psů 7.5.2022
8
Horecká házená 8.5.2022
9 10
Nikol drůbež 10.5.2022
Upozornění pro občany
11 12 13
Drubežárna Prace 13.5.2022
Kotlíkové dotace v Olk. kraji pozvánka na semináře
14
Sběrová sobota 14.5.2022
Memoriál Vojtěcha Vyroubala 14.5.2022
Přednáška o sestavení rodokmenu předků 14.5.2022
14.5.2022 Sběrová sobota
15
16 17
Nikol drůbež 17.5.2022
18 19
Prodej živých ryb 19.5.2022
20 21
Prodej kuřic Šebela O. 21.5.2022
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Taneční veselice pro seniory 31.5.2022
1 2 3 4 5

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Hlášení rozhlasu > Týdenní menu Zlatá křepelka - 11.-15.1. 2021

Týdenní menu Zlatá křepelka - 11.-15.1. 2021



Datum konání:
11.1.2021
Datum ukončení:
15.1.2021

Krásný a úspěšný vstup do druhého týdne nového roku,

 

vzhledem k novinkám si vám dnes opět dovolím zaslat společně s menu také informace k věcem, které se na Křepelce aktuálně dějí.

Zlatá křepelka 11-15.1.2021

Lze je de facto shrnout do dvou relativně samostatných okruhů:

 

První okruh se týká výhradně provozu na Křepelce. Jelikož máme restauraci zavřenou a nepočítáme, že by se měla v brzké době zpřístupnit, vylepšili jsme naše výdejní okno.

Nejenom, že si v něm můžete vyzvednout jídla české kuchyně, případně obědová menu, ale rovněž jsme jej doplnili prvky fastfoodu. Nově se u nás dají objednat (a případně ve stanu před restaurací pojíst) různé varianty langošů, topinek, hamburgerů, palačinek, a dalších věcí. Doplnili jsme také sortiment nealkoholických nápojů a opět pořídili litrové petlahve s exkluzivním pivem Rampušák. Ve vybrané dny rovněž udíme výrobky našeho řezníka - cigára, žebra, klobásy apod.

 

Druhý okruh se pak týká rozvozu jídel, a změn v nabídce obědového menu. Minulý týden jsem v rámci zjišťování zpětné vazby navštívil několik firem, které od nás pravidelně odebírají jídlo, a získané poznatky začínáme na Křepelce aplikovat do praxe. Bude to však cesta trvající ještě několik týdnů. I pro letošní rok platí, že máme široký výběr polévek. Dále jsme už na konci loňského roku zavedli pravidlo, že každý den máme v nabídce alespoň jednu tvarůžkovou specialitu. Nově letos chceme do obědového menu zařadit také nové varianty tvarůžkových jídel, jiné než se kterými jste se setkávali doposud.

 

Dvě nejzajímavější věci si však nechávám až na konec této zprávy: Na základě vaší zpětné vazby jsme do jídelníčku okamžitě zařadili saláty, odlehčené varianty dalších jídel budou přibývat. Ruku v ruce s tím jsme omezili množství smažených jídel, ta se však dají nadále v případě zájmu objednat, a my je dovezeme společně s obědovým menu.

 

Věřím, že vás tyto změny potěší, a že kolegy a kolegyně, které trápila „nevyváženost“ jídelníčku, to s námi také zkusí.

 

Se srdečným pozdravem

Mgr. Adam Gebauer

General manager

 

Zlatá křepelka

Na Křepelce 96/1, 779 00 Skrbeň

E-mail: Gebauer@Zlatakrepelka.cz

Tel: 739504544

Instagram: @Zlatakrepelka

Facebook: Motorest Zlatá křepelka

web: www.zlatakrepelka.cz